Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KTP-Basket menetti kotivoiton Vilppaalle

Salon Vilpas teki miesten Korisliigassa upean nousun Kotkassa, kun se voitti KTP-Basketin täpärästi 85–84.

KTP johti viimeisen neljänneksen alussa reilusti 16 pisteellä, mutta Vilpas kiri toiseksi viimeisellä minuutilla ohi ja piti etunsa.

– Ensimmäinen puolisko ei ollut hyvää kummaltakaan, mutta toisella puoliskolla saimme hyökkäystämme kasaan. Napsun kovempi puolustus oli kuitenkin se, jolla nousimme takaa voittoon, totesi Vilppaan valmentaja Jussi Savolainen.

Keyshawn Feazell teki Vilppaalle 21 pistettä. Jordan Giles oli KTP:n tehokkain 19 pisteellä.

Seagulls vahva Kouvolassa

Helsinki Seagulls jatkoi nousujohteista jaksoaan, kun se haki Kouvolasta voiton Kouvoista pistein 86–79. Sarjataulukossa kakkoseksi noussut Seagulls hallitsi peliä. Se johti puolivälissä 16 pisteellä ja venytti parhaimmillaan eron 22 pisteeseen.

Jeffrey Carroll teki Seagullsille 21 pistettä ja Quanterrius Jackson Kouvoille 22.

Karhu Basket nousi voittoon Nokialla

Neljännen peräkkäisen voittonsa ottanut Kauhajoen Karhu Basket nousi vierasvoittoon, kun se kukisti BC Nokian 86–76. Karhu Basket voitti ensimmäisen jakson, mutta BC Nokia vei toisen 23–12 ja nousi johtoon. BC Nokia kävi edellä vielä kolmannella jaksolla, mutta loppua kohti vieraat hallitsivat peliä.

Neljännen peräkkäisen kotitappion kärsineestä BC Nokiasta Johnathan Stove teki 25 pistettä. Karhu Basketista Jaye Crockett keräsi 20 pistettä.