Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Huippuravurien kohtaaminen ratkesi jo alussa – Manny Musclelle kauden toinen voitto

Vermon keskiviikkoravien lämminveristen ykkössarja oli vuodenaikaan nähden poikkeuksellinen, sillä kilpailutaukonsa päätti kaksi maamme lämminverieliittiin kuuluvaa nimeä; Manny Muscle ja Deangelo.

Santtu Raitalan ohjastama Manny Muscle oli arvottu Deangelon ulkopuolelle nelosradalle, mutta Raitalalla oli selvät sävelet taktiikan suhteen. Hän antoi ajokilleen menoluvan heti alussa, ja Manny Muscle nappasi keulapaikan itselleen Deangelon turvan edestä. Se ratkaisi lähdön pitkälti, sillä Manny Muscle sai tehdä mieleisensä juoksun ja voitti helposti hienolla tyylillä.

Manny Musclen valmentaja Juho Ihamuotila ei ollut yllättynyt, vaikka 5-vuotias pystyi parhaaksi suoraan kilpailutauolta.

– Sillä oli käyty kerran ratahiitti ajamassa, Juho Ihamuotila paljasti kaksi vuotta sitten Ruotsin Kriteriumin finaaliin yltäneestä ravurista voittajahaastattelussa.

– Hyvä hevonen, kun riittävästi liikettä saa, on yleensä jo aika hyvä tauolta. Manny Muscle on tosi kovakapasiteettinen hevonen.

Suosikki vastatuulessa

Keskipitkän matkan kilpailussa Teemu Okkolinin suojatin Suvelan Rinssin pullien piti olla hyvin uunissa, kun ori sai vetää kärkipaikalla avauslenkin sopivaa tahtia. Kirilenkillä vauhti kiihtyi, ja maalisuoralla Suvelan Rinssi sortui laukalle kesken voittotaiston.

– Ei tämä hevonen ole sellainen kuin pitäisi olla, Teemu Okkolin sanoi TotoTV:n haastattelussa kypärä kallellaan.

Voiton vei Ari Moilasen ohjastama Rallin Muisto. Voimamies esitti parhaita puoliaan, sillä se oli maalisuoralla jo alakynnessä, mutta kontrasi parhaaksi.

Jukka Mattila ohjasti kotiradallaan takuulla makoisan ykköstilan, kun Mattilan valmentama Tuurin Tuli vastaili keulapaikalta sitkeästi parhaaksi ennen Siirin Farssia ja Antti Teivaista.

Hannu Korven suojatti Malala Boko voitti matalan sarjan keulasta, vaikkei ollut Korven mukaan parhaimmillaan.

Toto65-voittoihin pystyivät myös Deep Blue Font ja BWT Falcon. Täysosumalla voitti 99,35 euroa, viidellä oikein sai 4,48 euroa.