Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Emma Kanervan ja Greek Airin huippuvire jatkuu – "Uskon että tästä tulee hyvä"

Loistavaa kautta tekevät Hyvinkään Emma Kanerva ja MM-ratsu Greek Air jatkoivat hyvässä vireessä ratsukon ensimmäisessä maailmancupin osakilpailussa Tanskan Vilhemsborgissa. Ratsukko oli lauantain Grand Prix’ssä kuudes tuloksella 72,7% ja sunnuntain GP vapaaohjelmassa yhdestoista tuloksella 75,6%.

Kanerva ja Greek Air ottivat kaksi viikkoa sitten Troisdorfissa hienon tuplavoiton sekä Grand Prix’ssä että GP vapaaohjelmassa rikkoen samalla kauden ennätyksensä.

Nyt sama vire jatkui parin ensimmäisessä yhteisessä maailmancupin osakilpailussa Vilhemsborgissa, josta ratsukko otti lauantain Grand Prix’ssä sijoituksen.

– Vähän meillä oli läpi kilpailun jännitystä ilmassa, joka näkyi etenkin alkutervehdyksissä. Kuitenkin ihan hyvä aloitus hallikauteen, olen hevoseen tyytyväinen, Kanerva kommentoi Ratsastajainliiton tiedotteessa.

– Nämä olivat Greekille ensimmäiset hallikisat, joten siihen nähden saa olla tyytyväinen. Uskon että tästä tulee hyvä, kun saadaan rutiinia ja itseluottamusta lisää. Suunnitteilla on jatkaa maailmancupin osakilpailuita.

10-vuotiaalla Mist of Titaniumilla Kanerva oli Big Tour GP-luokissa kuudes ja seitsemäs.