Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Honey Mearas ravasi suurvoiton Jägersrossa – "Tamma on ollut oma luotettava itsensä"

Daniel Redénin valmentama Honey Mearas vei 400 000 kruunun ykkösen Ruotsin vanhimmassa suurkilpailussa C. L. Müllers Memorialissa Jägersrossa lauantaina.

Unico Broline singahti keulaan. Joukon ainoa tamma Honey Mearas kiersi alun kolmatta rataa ja eteni johtavan rinnalle. Se sai selän eteensä, kun Oscar L. A. paineli toisen jonon vetäjäksi.

Örjan Kihlström käänsi Honey Mearaksen kiriin. 5-vuotias tamma porhalsi ykköseksi ajalla 13,0a/2 640m. Ultion Face tuli kakkosena maaliin, mutta sen juoksu hylättiin loppusuoran murtautumisen vuoksi. Unico Broline sai kakkossijan ja Oscar L. A. oli kolmas.

– Honey Mearas oli uskomattoman hyvä. Kausi on ollut pitkä, mutta syksy on sujunut hyvin. Tamma on ollut oma luotettava itsensä. Ranskan kilpailut ovat mielessä, siellä on pitkiä matkoja, Redén sanoi.

Honey Mearas voitti elokuussa Solvallassa tammojen Euroopan mestaruuden ja lokakuun alussa Åbyssä tammojen Ruotsin mestaruuden.

Petri Puron kasvattama Con Crowe näytti parasta osaamistaan Klass II -sarjassa. Stefan Persson karautti 4-vuotiaan ruunan juoksuradalta keulaan. Nimczykin tallin valmentama Con Crowe irtosi lopussa helposti muista ja paineli 110 000 kruunun voittoon ajalla 14,2/2 140m.