Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kobrat nousi miesten Korisliigan kärkeen

Lapuan Kobrat nousi miesten Korisliigassa sarjataulukon kärkeen, kun se käänsi kotipelin Tapiolan Honkaa vastaan voitokseen 90–85.

Honka hallitsi ensimmäistä puoliskoa ja nousi parhaimmillaan 15 pisteen johtoon. Kobrien takaa-ajo alkoi kolmannella jaksolla, jonka se voitti kymmenellä pisteellä. Honka johti kuitenkin vielä pari minuuttia ennen loppua, mutta Kobrat vei loppupallottelun 11–3.

– Peli oli meille juuri niin vaikea kuin muutaman ison joukkueen kaatamisen jälkeen voi olla. Honka sai ensimmäisellä puoliskolla levypalloista toisia yrityksiä reilusti enemmän. Toisella puoliskolla korjasimme tuota, ja siinä taisi olla suurin ratkaisu, tuumi Kobrien valmentaja Ville Turja.

Denzel Livingston heitti Kobrille 26 pistettä ja Kaelin Jackson sekä Danny Pippen 23. Neljännen peräkkäisen tappion kärsineestä Hongasta Adrien Lawson pääsi samoille lukemille 22 pisteellä. Carl Lindbom teki 18 pistettä.

BC Nokian alamäki jatkui

Kauden kolmella voitolla aloittanut BC Nokia kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun Lahti Basketball haki täpärän vierasvoiton 76–74.

Lahti johti suurimman osan ajasta, mutta BC Nokia nousi viimeisellä minuutilla voittokamppailuun, ei kuitenkaan enää johtoon.

Erik Sajantila ja Michael Ertel tekivät Lahdelle 15 pistettä. Johnathan Stove oli isäntien selvästi tehokkain 29 pisteellään.