Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Kalle Multanen tahditti VPS:n ilotulitusta

Turun Interin esitys miesten jalkapalloliigan eurolopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella jäi kovin kesyksi. Isäntien pallonhallinnasta huolimatta Vaasan Palloseura oli maalitilanteissa terävämpi ja voitti lopulta peräti 5–1 (1–0). Toisella kierroksella VPS kohtaa AC Oulun.

Kokenut 33-vuotias hyökkääjä Kalle Multanen oli yksi voittajien avainpelaajista. Hän oli pohjustamassa Samu Alangon ensimmäisellä puoliajalla tekemää avausmaalia ja teki toisella puoliajalla VPS:n kolmannen maalin.

– Peli meni niin kuin halusimme. Välillä jouduimme puolustamaan intensiivisesti, mutta kun pääsimme maalipaikoille, onnistuimme myös. Oulua vastaan pelasimme runkosarjassa kotona tasan ja voitimme vieraissa, joten se sopii meille hyvin, totesi Multanen.

– Ei meillä ollut oikeastaan mitään hätää missään vaiheessa. Avausjaksolla tullut johtomaali antoi rauhaa ja itseluottamusta. Johtoasemassa oli mukava pelata, summasi VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela.