Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saila-Kristine Vienonen voitti sarjansa Tikkurilan taekwondokisoissa – hausjärveläisseurasta mukana oli peräti 13 kilpailijan joukko

Hausjärvi Hong Tae Kwon Do osallistui 13 kisaajan joukkueella Tikkurilassa järjestettyihin WT-taekwondon liikesarja- ja ottelukilpailuihin. Tapahtuman järjesti Malmin Taekwondo ja Suomen Taekwondoliitto yhteistyössä Etelä-Korean suurlähetystön kanssa.

Tapahtumaan ilmoittautui yli 260 kisaajaa Suomesta, Virosta ja Ukrainasta. Hausjärvi Hong Tae Kwon Do:n urheilijat osallistuivat 15 kilpasarjaan.

Ranking-sarjassa Roosa Määttä pääsi junioreiden liikesarjakisassa karsinnoista finaaliin ja sijoittui siinä kuudenneksi omalla piste-ennätyksellään. Kovatasoisessa sarjassa oli mukana muun muassa useampi Euroopan mestari.

Harrastajasarjoissa Kevin Vares ja Markku Hyöppinen ottelivat hopealle omissa painoluokissaan. Liikesarjakisassa vihreävöisissä lapsissa Johanna Kuusento oli neljäs.

Keltavöisissä naisissa Kätlin Vares sijoittui neljänneksi ja livekisojen ensikertalainen Reetta Penna kahdeksanneksi.

Saila-Kristine Vienonen voitti vihreävöisten naisten yksilökisan hienolla pistesaaliilla ja sijoittui Hämeenlinnan Taekwondon Mila Murtosen kanssa pronssille ylempien vöiden parisarjassa.

Dieselnaisissa Tarja Vaskuri oli viides ja Päivi Kuusento kuudes.

Miesten dieselsarja oli HHTKD:n juhlaa. Timo Karjalainen voitti hiuksenhienolla marginaalilla hopealle sijoittuneen Tommi Grönholmin. Arto Määttä täydensi mitalikolmikon pronssisijallaan ja 12 vuoden kisatauolta palannut pääopettaja Reijo Vienonen oli viides.

Kuusento ja Grönholm olivat alempien vöiden parisarjassa viidensiä.