Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ciiran Tähden vuoro juhlia – ”Hevonen oli erikoisen hyvä tänään”

Esa Holopaisen ohjastama Ciiran Tähti iski keskiviikkona Vermon Tammatähti-lähdössä takaisin kultakantaan viiden peräkkäisen voitottoman startin jälkeen.

Seppo Suurosen valmentaman Ciiran Tähden juoksu onnistui 40 metrin takamatkalta loistavasti, sillä valjakko sai seurata ennakkoon kovinta kilpakumppaniaan Suven Samettia ja Tapio Perttusta aina loppukurviin asti.

Holopainen päästi Ciiran Tähden vauhtivarat valloilleen maalisuoralla, ja 8-vuotias tamma leiskautti parhaaksi selvällä marginaalilla.

– Loppusuoran alussa Ciiran Tähti oli niin paineissaan, ettei tarvinnut päästää täyttä menemään. Hevonen oli erikoisen hyvä tänään, Holopainen ihasteli voittajahaastattelussa L.M.V. Stable Oy:n omistamaa tammaa.

Menestystallin menijän voittoputki venyi

Petri Laineen ravurin Siirin Santun palaset loksahtivat niin sanotusti kohdalleen keväällä, ja 6-vuotias löysi voittovireensä. Vermossa Hannu Torvisen ohjastama ruuna teki pitkän kirin ulkoradoilla ja vyöryi lisämetreistä välittämättä hallittuun ykköstilaan. Se oli ruunalle neljäs peräjälkeen.

Torvinen kertoi haastattelussa, että voittovireestä huolimatta 6-vuotiaalla Siirin Santulla on vielä petrattavaa.

– Siirin Santtu on vähän yli-innokas välillä. Se on tosi paljon oppinut ja miehistynyt, mutta vielä tuntuu välillä, että on matkustajana kyydissä, Torvinen paljasti.

Isokenkä-lähdössä ratkesi kiihdytyksessä paljon, kun Pekka Korpi pääsi valmentamansa Run For Royaltyn kanssa vetotöihin. Kesän Suur-Hollola-ajon ja St Michelin sankarin ei tarvinnut esittää parastaan, kun se hallitsi kisaa maalipaalulle saakka.

Toto65-lähdöissä voittoihin ylsivät myös Mico Mick, Fazimo ja Ken's Carlos.

Aikaisemmin illalla kisatussa Derby-sarjassa Janne Korven suojatti Where Is My Mind sai huseerata kärkipaikalla rauhassa, eikä nelivuotiaalla ollut mitään vaikeuksia vetää lähtöä maaliin saakka.