Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itä–Länsi-lukkari ja oma kasvatti vahvistavat Hyvinkään Tahkon Leidejä ensi kaudella – "Tuon joukkueeseen kulmähermoisuutta"

Itä–Länsi-lukkari Lotta Nummikari ja Vilma Haapala vahvistavat Hyvinkään Tahkoa tulevalla kaudella. Nummikarin sopimus on kaksivuotinen. Haapalan sopimus kattaa kauden 2023.

2002 syntynyt Lotta Nummikari on pelannut viime kaudet Roihussa ja oli joukkueensa paras kotiuttaja menneellä kaudella lyöden runkosarjassa 1+18 juoksua ja hurjastellen seitsemässä loppusarjan ottelussa peräti lyöntitehot 4+16.

Sarjan kovakätisimpiin lukkareihin lukeutuva Nummikari on Porin Pesäkarhujen kasvatti ja esiintyi menneellä kaudella naisten Itä–Lännessä idän joukkueessa.

– Tulen Tahkoon erittäin odottavin fiiliksin. Vaikka edellisen kauden päättymisestä ei ole pitkä aika, niin silti on intoa päästä treenaamaan uuden joukkueen kanssa, Nummikari sanoo Tahkon tiedotteessa.

– Omat vahvuuteni löytyvät ulkopelistä, vaikka sisäpelissäkin olen saanut roolia aikasempina kausina. Tuon joukkueeseen ennen kaikkea kylmähermoisuutta ja hyvää fiilistä. Haluan tulevaisuudessa kehittyä entistä monipuolisemmaksi pelaajaksi ja pelata pudotuspeleissä.

Hyvinkääläisittäin erittäin iloinen uutinen on myös Vilma Haapalan paluu Tahko-paitaan.

Vuonna 1999 syntynyt Haapala on Hyvinkään Tahkon oma kasvatti ja pelannut viime kaudet Superpesistä Helsingissä. Ulkopelissä Tahko-kasvatin pelipaikka löytyy linjasta.

Mailanvarressa vaihtajana viihtyvä Haapala taitaa näyttäviä taitolyöntejä ja osaa hyvällä pelinluvullaan löytää aukot ulkokentästä.

Vaasassa opiskeleva Haapala on onnellinen paluustaan kotiseuraansa.

– Innostunein, odottavin ja vähän jännittävinkin fiiliksin palaan kasvattajaseuraani. Tavoitteeni on kehittyä mahdollisimman monipuoliseksi urheilijaksi ja päästä siten osaksi voittavaa joukkuetta.

Pienestä pitäen pesäpallon keskellä varttunut Haapala tuntee omat vahvuutensa.

– Olen monipuolinen pelaaja ja omaan hyvä peliälyn. Joukkueeseen tuon toivottavasti järkeviä ajatuksia ja yhden joukkuepelaajan lisää.

Hyvinkään Tahkon kauden 2023 joukkue julkistetaan tämän viikon perjantaina.

Lähde: Tahkon tiedote