Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HPK:n ja HIFK:n alumnit pelaavat hyväntekeväisyysottelun Riihimäen jäähallissa – mukana muun muassa Jyrki Louhi, Niko Kapanen ja Ville Varakas sekä Nikkari-kasvatti Olli Korkeavuori

Riihimäellä pelataan 1. lokakuuta mielenkiintoinen hyväntekeväisyysottelu, jossa HPK Alumni ja HIFK Alumni ottavat mittaa toisistaan

Alumnit eli käytännössä seuroissa aiemmin pelanneet tai omat kasvatit keräävät tapahtumalla varoja Kanta-Hämeen Alumnin rahastoon, josta sitä jaetaan vähävaraisten jääkiekkoa harrastavien lasten ja nuorten tukemiseen.

– Meidänkin pelaajamme ovat hakeneet ja saaneet sieltä tukea ainakin kahtena viime kautena. Rahastossa hyvää on myös se, ettei siinä ole Jääkiekkoliiton tuen tapaan rajattu ikää niin tarkasti, vaan U20-pelaajatkin ovat pystyneet Alumni-tukea saamaan, Kiekko-Nikkareiden toiminnanjohtaja Antti Laaksonen kertoo.

HPK:n Alumni-joukkueeseen ovat jo osanottonsa varmistaneet Niko Kapanen, Tony Virta, Jyrki Louhi, Jukka Laamanen, Mika Järvinen, Jarkko Savijoki, Kai Rautio ja Nikkari-kasvatti Olli Korkeavuori. Valmennuspuolella nähdään muun muassa maalivahtikoutsi Kari Lehtonen.

HIFKin Alumneissa pelaavat ainakin Ville Varakas, Kim Ahlroos ja Mika Kortelainen. Valmennuksessa tekevät taikojaan legendat Heikki Riihiranta ja Harri Rindell.

Yhteydenotto Nikkareihin tuli HPK-Alumneilta.

– Yleensä näitä otteluita on pelattu Hämeenlinnassa, mutta nyt he kysyivät, mitä mieltä meillä oltaisiin tällaisesta pelistä. Innolla tietysti olimme heti mukana, Laaksonen kertoo.

Ottelu oli tarkoitus pelata jo viime kaudella kevättalvella. Silloin oli kuitenkin koronan vuoksi vielä yleisörajoituksia, ja ottelua päätettiin lykätä sopivampaan ajankohtaan.

Lipunmyynti otteluun on jo käynnissä ja lippuja saa ennakkoon Riihimäen Team Sportiasta, jäähallilta Nikkari-kioskista sekä ottelupäivänä myös ovelta, mikäli lippuja on silloin jäljellä. Peli pelataan Riihimäen vanhassa hallissa 1.10. klo 13 alkaen.

Jäähallilla on ottelun jälkeen vielä hyväntekeväisyyshuutokauppa, joka käynnistyi nettihuutokauppana jo maanantaina 19.9. Kaupattavana on muun muassa entisten ja nykyisten huippupelaajien paitoja ja varusteita nimikirjoituksilla.

Tapahtumapäivässä on lisäksi tarjolla perheluistelua JJ-Areenalla klo 14.45–15.35 ja runsaasti eri joukkueiden sarjapelejä.