Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinkääläislähtöinen Antti Koskinen teki nopean paluun lumilautamaajoukkueeseen – "Kesällä sain etäisyyttä työhön ja ladattua akkuja"

Hyvinkääläistaustainen Antti Koskinen palaa lumilautamaajoukkueen johtoon. Keväällä päävalmentajan työn lopettanut Koskinen palaa takaisin joukkueen pariin aloittaen uudessa team managerin roolissa. Aiemmin freeski-joukkueen päävalmentajana toiminut Jussi Mononen aloittaa puolestaan uudessa valmennuspäällikön pestissä.

Antti Koskinen on iloinen päästessään takaisin uusissa merkeissä.

– Kesällä sain etäisyyttä työhön ja ladattua akkuja, niin on mukava palata takaisin joukkueen pariin. Kahdeksan vuotta meni päävalmentajana ideoiden valmennuksen suunnittelua ja on kiva, että se on nyt muilla ja itse voin keskittyä käytännön asioiden hyvään hoitoon, Koskinen kertoo Lumilautaliiton tiedotteessa.

Koskisen työpöydällä joukkueen osalta on pääasiassa talous ja suunnittelu.

– Tulen huolehtimaan joukkueen budjetista ja siinä pysymisestä. Jussin kanssa on katsottu yhdessä kausisuunnitelmaa. Teen myös matkajärjestelyt ja pyrin toimimaan mahdollisimman pitkälle siten, että valmentajat saavat avaimet käteen -paketin. Vastaan myös välinehuollon kehittämisestä ja mahdollisuuksien mukaan toimin välinehuoltajana. Agendalla on myös Vuokatti–Ruka Urheiluakatemian valmentajien mentorointia.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajista Tero Manninen ottaa merkittävimmän roolin A-maajoukkueesta. Saku Tiilikainen jatkaa pääasiassa nuorten maajoukkueen parissa ja Kristiina Nisula keskittyy akatemiavalmennukseen.