Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HyvSK:n nelikko mukana pikashakin mestaruuskisoissa

Shakin pikapelin SM-joukkuetitteleistä pelattiin Lappeenrannassa 58. kerran. Vajaan krossin (=12 tusinaa) nelimiehisen joukkueen, puolentuhannen miehen ja parinkymmenen naisen joukossa Hyvinkään Shakkikerho ylsi hienosti ensimmäiseen sijoitusryhmään eli sijat 25.-48.

Joukkueessa pelasivat 1. pöydällä nykyinen Hyvinkään mestari Petri Ojalammi, 3.lla pj. Jarkko Toropainen ja 4.llä Mika Niemelä. Kakkospöydän Teppo Moilanen oli kumpaisenakin päivänä HyvSK:n selvästi paras pistemies.

27.6. poistui shakki- ja elämänlaudalta Raine Armas Heikkilä. 1942 syntynyt Heikkilä oli osallistunut ihan ensimmäisestä v.1965 kisasta lähtien näihin blixtin joukkue-SM:iin, suurimmaksi osaksi HyvSK:n riveissä. Keskimmäinen harvinaisen hienosta shakkiveljessarjasta meni näin viimeisenä. Nuorimmainen Armo matittui aikaa sitten ja trion vanhimmainen Taisto äskettäin.

Shakissa aika ja järjestys ovat tärkeimpiä osatekijöitä siirtoa tehdessä, tilan ja materiaalin ohella. Patsaita tai muistopystejä ei pystytetä, mutta kaikki Taiston, Rainen ja Armon hyvin tunteneet shakkiveikot voivat kuvitella Hyvinkään Heikkiläntien ja Heikkilänkujan omistetuksi näille loistoveljeksille.