Riihimäkeläinen on valmiina kolmanteen ammattilaisotteluunsa – Eemil Kurhelan seuraava suuri kamppailu tuo vastaan miehen Georgiasta

03 Fight Teamin riihimäkeläinen vapaaottelija Eemil ”Kersantti” Kurhela yrittää jatkaa voitonmarssiaan ja metsästää ammattilaisuransa kolmatta peräkkäistä lopetusvoittoa CAGE55-tapahtumassa 3.9. Helsingin kulttuuritalossa.

Pohjoismaisen vapaaottelun koviin lupauksiin kuuluva riihimäkeläinen kohtaa georgialaisen Beka Eradzen. Tähtäimessä on kolmas keskeytysvoitto.

Kurhela teki vakuuttavan ammattilasdebyytin CAGE 53-tapahtumassa maaliskuussa tyrmäten kreikkalaisen Migen Pepan ensimmäisessä erässä.

CAGE 54-tapahtumassa Kurhela jatkoi siitä, mihin edellisessä tapahtumassa jäi, ja otti hienon esityksen jälkeen kuristusvoiton Misha Goriashvilstä jälleen ensimmäisessä erässä.

03 Fight Teamia edustava Kurhela on osoittanut kahdessa ensimmäisessä ammattilaisotteluissaan erinomaisia otteita. Mikäli samanlainen voittokulku jatkuu, on CAGE-sopimusottelijalla mahdollisuus tehdä raju nousu kohti pohjoismaiden rankingin kärkikahinoita.

Kahden voiton jälkeen Kurhela lähtee itsevarmana hakemaan kolmatta perättäistä keskeytysvoittoa.

Eradze on kova haaste Kurhelan ammattilaisuran kolmanteen otteluun. Oikea käsi edessä otteleva Eradze on kovalyöntinen ja tyrmäävistä vartalopotkuista tunnettu. Kurhelan on osoitettava kypsää ottelemista ja onnistuttava kesyttämään georgialainen, jonka jälkeen hänellä on mahdollisuus saada kamppailu hallintaansa.

– Ottelu on paperilla erittäin mielenkiintoinen ja todellinen testi Kurhelalle. Uskon Kurhelan mahdollisuuksiin, mutta tässä kamppailussa ei ole suomalaisella varaa virheisiin, 03 Fight Teamin päävalmentaja Aleksi Toivonen analysoi tiedotteessa.

03 Fight Team on suomalainen ammattilaisvapaaottelutalli, jonka tavoitteena on luoda suomalaisille kamppailijoille urapolku maailman suurimpiin organisaatioihin. 03 Fight Teamin johtohahmoina toimivat lahtelainen entinen ONE Championship ottelija Toivonen ja suomalainen vapaaotteluveteraani Mikael Silander.

Lähde: 03 Fight Teamin tiedote

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut