Hausjärven taekwondokat mitalivireessä

Hausjärvi Hong Taekwondolla oli viikonloppuna vahva edustus Taekangkwon Online Poomsae 2nd edition -kisoissa. Yhdeksän hausjärveläisseuran urheilijaa osallistui online-liikesarjakisoihin kaikkiaan 11 suorituksella.

Punaisten vöiden sarjassa Saana-Mari Vienonen sijoittui hopealle alle 35-vuotiaissa naisissa. Hän sijoittui myös pronssille alle 30-vuotiaiden yleisessä beach-taekwondo -sarjassa.

Tarja Vaskuri otti hopeaa punavöisten yli 50-vuotaiden naisten sarjassa.

Sini-vihreävöisten sarjassa Saila-Kristine Vienonen voitti alle 35-vuotiaiden naisten sarjan. Yli 35-vuotiaiden osalta Päivi Kuusento sijoittui ensimmäiseksi naisten ja Tommi Grönholm miesten sarjassa.

Kuusento ja Grönholm olivat ykkösiä myös yli 30-vuotiaiden parisarjassa. Susanna Kuusento sijoittui pronssille ja Johanna Kuusento kuudenneksi kadettitytöissä.

Valko-keltavöisten sarjassa Tino Grönholm oli ensimmäinen junioripojissa ja Reetta Penna sijoittui hopealle alle 35-vuotaissa naisissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut