Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan juttu | Jalkapalloleirillä vauhtia ja iloisia ilmeitä

Riihimäen Palloseura järjesti jo perinteeksi tulleen Futisleirin Pallokentällä 1.–3.8. Leirillä oli yli 40 innokasta 6–11-vuotiasta pelaajanalkua. Suurin osa osallistujista oli mukana jo kolmatta tai neljättä kertaa, mutta mukana oli myös ihan uusia pelureita.

Leirin päävalmentajana toimi RiPSin edustusjoukkueen valmentaja Jyrki Ahola. Hänellä oli apuvalmentajina edustusjoukkueen pelaajia ja vanhemmista tyttöjunioreista Liisa Lindholm ja Matilda Ahoniemi.

Kolmen päivän aikana pelattiin paljon ja opeteltiin monia tärkeitä jalkapallotaitoja, kuten pallon kuljettamista, syöttämistä ja maalilaukauksia. Jokainen leiriläinen sai tehdä asioita oman kykynsä mukaan valmentajien antaessa hyviä ohjeita ja neuvoja harjoiteltaviin asioihin.

Vaikka pallon kanssa touhuaminen olikin leirillä se tärkein juttu, niin aikaa jäi myös kavereiden kanssa jutusteluun ja touhuamiseen. Lisäksi leirillä huolehdittiin energiavarojen riittävyydestä päivittäisten ruokailujen ja välipalojen muodossa. Lounaat ja leirikioskin välipalat sekä pikkuherkut takasivat jaksamisen ja iloisen yhdessä olon.

Leiri saatiin jälleen vietyä läpi hyvissä sääolosuhteissa, vaikka tiistaina iltapäivällä pieni sadekuuro hieman yllätti leiriläiset. Sadetta ei kuitenkaan tullut liikaa, ja siksi se ei menoa häirinnyt juuri lainkaan. Myös leirijohto, Hynysen Eero ja Liisa sekä Palosen Kari, olivat tyytyväisiä, kun isommilta kommelluksilta vältyttiin ja leiriläiset osoittivat mahtavaa yhteishenkeä iloisuudella ja auttavaisella asenteella.

Futisleiri päätettiin diplomien ja leiripaitojen jakoon. Sponsorina toimi perinteisesti Pappa Soccer.