Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jälleen yksi luottohuuhkaja laskeutui HJK:hon – Paulus Arajuuri vahvistaa helsinkiläisseuraa

Jalkapallon miesten Suomen mestaruudesta ja pääsystä eurokentille pelaava Helsingin Jalkapalloklubi teki pelaajasopimuksen 34-vuotiaan toppari Paulus Arajuuren kanssa.

HJK kertoi asiasta tiedotteessaan perjantaina ja avasi pelaajan harjoitelleen joukkueen mukana tällä viikolla. Helsinkiläisseura avaa sopimuksen sisältöä vasta maanantain mediatilaisuudessa.

Arajuuri on miesten maajoukkueen monivuotinen luottopelaaja ja pelasi myös EM-kilpailuissa viime kesänä. Hän lopetti maajoukkueessa viime syksynä.

Arajuuri esiintyi Suomen liigaviheriöillä viimeksi 2009 ja on sen jälkeen pelannut Ruotsissa, Puolassa, Tanskassa ja Kyproksella.

HJK on kunnostautunut viime aikoina luottohuuhkajien palkkaajana. Viime vuonna Tim Sparv päätti uransa helsinkiläisseurassa. Tällä kaudella mukana ovat jo Joona Toivio ja Jukka Raitala sekä jo vuosia sitten maajoukkueuransa päättänyt Perparim Hetemaj.