Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HYTSin senioreille SM-mitaleja – Rintalalle nelinpelistä kultaa

Helsingin Kalastajatorpan tenniskentillä pelattiin viiden päivän ajan senioreiden SM-mitaleista. 60-vuotiaiden nelinpelissä Hyvinkään Tennisseuran Eero Saari ja Heikki Kettunen saivat nelinpelin pronssia.

Ensin tuli voitto tamperelais-vaasalaisparista Petri Merta ja Stefan Storlund luvuin 7–5, 6–4. Välierässä vastaan tuli ykköseksi sijoitettu pari Helsingistä, Veli-Matti Hilli ja Tapio Makkonen, jotka veivät voiton luvuin 6–2, 6–1 ja lopulta mestaruudenkin.

50-vuotiaiden sarjassa oli mukana HyTS:n Toni Rintala. Kaksinpelissä hän ylsi SM-pronssille ja nelinpelistä tuli kultaa.

Kaksinpelissä Rintala voitti ensin oululaisen Hannu Hamarin 7–6, 6–3. Seuraavalla kierroksella tuli vastaan tsekkiläissyntyinen ja muutaman vuoden Suomessa asunut Martin Kincl. Lukemista huolimatta ottelu oli pitkä ja tiukka päättyen Rintalalle 6–2, 6–3. Välierässä Ahvenanmaan tennistaituri ja edellisvuoden mestari Edvard Johansson vei voiton hyvinkääläisestä luvuin 6–1, 6–2.

Nelinpelissä Rintala pelasi yhdessä Mikael Riskan kanssa, joka sai myös kaksinpelissä pronssia. Nelipelissä Rintala ja Riska olivat sijoitettuna suoraan välierään, jossa voittivat Rajakylän Tenniksen parin Kim Hagströmin ja Jukka Lundgrenin luvuin 6–3, 6–3. Loppuottelussa vastaan tuli Asikkalan Tenniksen pari Jari Järvinen ja Jarkko Saukkola. Loppuottelussa lukemat 6–2, 7–6 Rintalalle ja Riskalle.