Cocks pestasi ranskalaisvahdin – haussa vielä vasenkätisiä pelureita

Riihimäen Cocks on tehnyt sopimuksen Ranskan Starleaguesta saapuvan maalivahdin Nicolas Gauthierin kanssa. Ranskalaisvahdin myötä Cocksin maalivahtikolmikko on valmis. Tulevalla kaudella riihimäkeläisjoukkueen maalia vartioivat venäläiset Vitalii Shitsko ja Dmitry Kholmov sekä Gauthier.

Toissakaudella 190-senttinen Gauthier johdatti torjunnoillaan Saran Loirentin Proleaguen voittoon ja sarjanousuun Ranskan ylimmälle sarjatasolle Starleagueen. Ennen viime kauden Starleague-visiittiä 26-vuotias Gauthier pelasi seitsemän kautta Proleaguessa.

Cocksin tiedotteessa ranskalaismaalivahti iloitsi päästessään Riihimäelle.

– Olen nyt ensimmäistä kertaa pelaamassa ulkomailla. Toivottavasti pääsemme joukkueen kanssa tavoitteisiin. Tiedän, että Cocks on menestynyt seura Suomessa ja olen seurannut heidän pelejään Euroopassa.

Gauthier haluaa päästä nopeasti osaksi Cocks-perhettä.

– Haluan jakaa Cocksin fanien kanssa hienoja urheiluhetkiä ja urheilun tunteita. Haluan myös tutustua Suomeen ja uuteen kulttuuriin.

Cocksin ensikauden joukkueeseen haetaan vielä muutamia pelaajia.

– Nicolas on hyvä lisä maalivahtiosastolle. Haemme joukkueeseen tällä hetkellä erityisesti oikean puolen vasenkätisiä pelaajia, Cocksin puheenjohtaja Jari Viita kommentoi tiedotteessa joukkueen rakentamista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut