Riihimäen Cocksia koko uransa edustanut Roni Syrjälä vaihtaa maisemaa – "On sopiva hetki nähdä, millaista tekeminen on muissa seuroissa"

Kasvattajaseurassaan Riihimäen Cocksissa koko käsipallouransa ajan pelannut Roni Syrjälä siirtyy Dickenin edustusjoukkueen riveihin 1+2-vuotisella sopimuksella, helsinkiläisseura kertoi perjantaiaamuna tiedotteessaan.

Riihimäkeläislaituri on pelannut SM-liigassa yli 300 peliä, joissa hän on viimeistellyt lähes 600 maalia. Syrjälältä löytyy lisäksi runsaasti kansainvälistä kokemusta niin maaotteluista kuin seurajoukkueiden europeleistä.

– Roni tuo joukkueeseen paljon kokemusta ja ammattimaisen asenteen käsipallo-osaamisen lisäksi, Dicken-luotsi Ken Sirenius kommentoi tiedotteessa.

Myös GM Jukka Kamula oli Syrjälän siirrosta innoissaan.

– Kun kuulimme Ronin tasoisen pelaajan olevan tarjolla, niin asiaa ei tarvinnut kauaa miettiä.

Koko uransa Cocksia edustaneelle Syrjälälle siirto on iso askel.

– Yhdentoista Cocksissa vietetyn kauden jälkeen on sopiva hetki nähdä, millaista tekeminen on muissa seuroissa. Uusi ympäristö ja uudenlainen rooli tekevät myös hyvää kehitykselleni pelaajana, Syrjälä sanoo.

– Dicken on tehnyt erinomaista ja pitkäjänteistä työtä niin edustusjoukkueiden kuin juniorityönkin osalta jo usean vuoden ajan. Odotan innolla tulevaa kautta.

Lähde: Dickenin tiedote.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut