Riihimäen kesäravikausi jatkuu sunnuntaina – kaviouralla nähdään myös julkisuuden henkilöitä

Riihimäen kesäravikausi jatkuu sunnuntaina. Ravipäivän teemana on tällä kertaa Lady-liiga.

Lady-liiga on nimensä mukaan naisohjastajille rajattu kilpailusarja, joka starttasi kesäkuun alussa Turun raveista. Nyt sunnuntaina Riihimäelle ajetaan Lady-liigan toinen osakilpailu.

Liiga käsittää 21 kilpailua eri radoilla. Finaalihuipennus nähdään joulukuussa Vermon Superlauantai-raveissa, jonne selviävät 12 eniten pisteitä kerännyttä ohjastajaa. Lady-liigan pistetilannetta päivitetään www.liikkeelle.com-sivuilla.

Mielenkiintoista seurattavaa löytyy kymmenen ravilähdön verran ja kaviouralla nähdään myös julkisuuden henkilöitä, kun illan 6. lähdössä ohjastaa jääkiekkoilija, olympiamitalisti ja maailmanmestari Antti Pihlström, joka pelaa nykyisi Hämeenlinnan Pallokerhossa.

Radalla nähdään myös voitokas tammelalaistaustainen T. Rex, joka on urallaan voittanut peräti 57. kertaa. Tapio Mäki-Tulokkaan ja Annika Aallon suojatti on vakava voiton tavoittelija T5-pelin päätöskohteessa.

Ravi-illan päättää Lopen kunnan nimikkolähtönä ajettava Prix Etoilé karsinta. Kyseessä on monté eli raviratsastuslähtö.

Tuttuun tapaan portit avautuvat kello 15 ja ravitapahtuma alkaa kello 16.20 ajettavalla koelähdöllä sekä kello 16.40 ajettavalla ponilähdöllä. Yleisöalueelta löytyy monenlaista palvelua niin ravintolapalveluiden ravimakkaroista lettuihin kuin virvoitusjuomiin. Lasten alueella kepparirata sekä talli.

Toto 5 (lähdöt 4–8) vihjerivi:

T5-1: 9 Cream Candy, 2 Andy Velvet, 11 Meet Me In Shade, 5 Hello

T5-2: 10 Patrikin Vili, 9 Moimoi, 12 Lars-Einar, 3 Harri Potter, 4 Luonnon Perintö, 11 Skuuppi

T5-3: 2 Piece of Precious

T5-4: 6 Picardie, 2 Perfect Chapman

T5-5: 9 T.Rex, 7 Zumu De La Vega

rivimaksu 0,10€, vihjesysteemin hinta 9,60€

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut