Emma Kanerva kuudes Saksassa – Henri Ruoste ja Rossetti takaisin radoille ennätystuloksellaan

Hagenissa, Saksassa, kilpailtiin kouluratsastuksen Grand Prix, jossa oli mukana Suomen MM-joukkue-ehdokkaita. Henri Ruoste teki erinomaisen paluun kansainväliselle tasolle vuoden 2019 EM-ratsullaan Rossettilla. Ratsukko oli luokan neljäs omalla ennätystuloksellaan 73,587 prosenttia. Rossetti on kilpaillut edellisen kerran reilu vuosi sitten samaisella Hagenin kentällä ja sai nyt myös tärkeän MM-kvaalituloksen.

Myös Emma Kanerva onnistui GP-tasolla tänä vuonna debytoineella Mist of Titaniumilla. Ratsukko sijoittui kuudenneksi tuloksella 72,196 prosenttia.

Stella Hagelstam kilpaili vasta toisessa kilpailussaan uudella Mount St John Kom Fairy Talella ja onnistui saamaan herkällä FWB-tammallaan 66,130 prosentin suorituksellaan ensimmäisen MM-kvaalituloksensa.

Myös Anna Tallberg ja Grevens Zorro olivat luokassa mukana, tulos oli 63,543 prosenttia.

Luokan kolme ensimmäistä sijaa menivät Tanskaan, kun Andreas Helgstrand voitti Jovianilla ja oli toinen Queensparks Wendyllä, ja Daniel Bachmann Andersten ja Zippo M.I. olivat kolmas.

Luokan 15 parasta ratsukkoa jatkaa tiistaina Grand Prix Specialiin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut