Kouluratsukot käynnistivät Pohjola Tourin Hyvinkäällä – Linna, Hiidensalo ja Kärkkäinen päivän voittajat

Kouluratsastuksen ensimmäinen Pohjola Tour -osakilpailu käynnistyi Stable Novassa Hyvinkään Hyyppärässä. Järjestäjänä toimi Dressage Team Travers.

Päivän voittajiksi nousivat vaihtelevassa säässä Jenni Linna ja Franziskaner, Essi Hiidensalo ja Notholmens Linzano sekä Anna Kärkkäinen ja Kulta-ahon Kasimir.

Salolainen Jenni Linna ratsasti Intermediate-tasolla kilpaillun Pohjola Grand Tourin voittoon. Tulos oli 65.147 prosenttia maksimipisteistä.

– Hevonen viihtyy hyvin ulkona ja menimme rataa tänään hyvällä fiiliksellä. Tämä on meidän ensimmäinen kautemme tällä tasolla. Tarkoituksena on mennä tällä kaudella Pohjola-sarjaa ja hankkia rutiinia kohti vaikeampia luokkia, Linna kertoi Suomen Ratsastajainliiton tiedotteessa.

Luokan kolmanneksi sijoittunut, järjestävän seuran DTT:n Krista Turusen ratsuna oli 13-vuotias FWB-tamma Diamant Noir. Virittyneisyyttä löytyi myös tältä tammalta, jolle kisa oli kauden toinen.

Pohjola Small Tourin voittoon prosenteilla 67.353 ratsastanut Essi Hiidensalo kertoi, että jännityksestä huolimatta radalla onnistuivat erityisesti keskiaskellajit. Hänen ratsunaan on 12-vuotias FWB-ruuna Notholmens Linzano. Ratsukon tavoitteena on nostaa omaa tulostasoaan tällä kaudella. 27-vuotias Hiidensalo pyörittää omaa kouluratsastustallia Lohjalla.

Pohjola Finnhorse Tourin voittoon ratsasti upeasti Anna Kärkkäinen ratsullaan Kulta-ahon Kasimir prosentein 72.885. Kärkkäisen mukaan tuli hyvä onnistuminen ensimmäisessä ulkokilpailussa.

Pohjola Finnhorse Tourin ensimmäinen osakilpailu oli erittäin kovatasoinen ja tasainen. Sijoille 2-5 ratsastaneet ratsukot saivat kaikki yli 69 prosentin tuloksen. Luokassa oli mukana 28 ratsukkoa

Kolmanneksi sijoittuneen Hyvinkään Urheiluratsastajien Riitta Holopaisen mukaan hänellä oli ratsunsa Hamurain kanssa radalla hyvää tekemistä. Kolmossijaa on tavoitteena nostaa kauden aikana, ja yleisesti tulostasoa korkeatasoisissa kilpailuissa. Ratsukon tulos oli 69.872 prosenttia.

Lähde: SRL:n tiedote

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut