Hyvinkään iltarastit torstaina Ridasjärvellä – radoilla pyritty välttämään pahimmat hakkuualueet

Hyvinkään iltarastit järjestetään torstaina, 19.5., Ridasjärvellä. Pysäköinti, karttojen myynti ja tulospalvelu tapahtuu osoitteessa Kylä-Katilantie 181. Lähtö on auki kello 16.30–19. Maali sulkeutuu klo 20.30.

Ratapituudet ovat A 6 km (12 rastia), B 4,5 km (10 rastia), C vaikea 3,2 km (8 rastia), C helppo 2,3 km (7 rastia), D 2 km (5 rastia). Kartoissa mittakaava 1:10000. Kartta on päivitetty keväällä 2022.

Maasto on talousmetsää ja radoilla on pyritty välttämään pahimmat hakkuualueet. Näin keväällä näkyväisyys on kohtuullisen hyvä, kun puissa lehdet eivät ole vielä täysin avautuneet. Maasto on paikoitellen soista, mutta etenemistä ajatellen ne on mahdollista kiertää. Radoilla pystyy hyödyntämään myös eläinten tekemiä polkuja.

Karttamaksu 8 e, 18-v. ja nuoremmat 4 e, perhe 16 e, korttimaksut, liikuntasetelit ja Mobile Pay käyvät myös. Suositellaan etukäteen ilmoittautumista ja maksua rastilipun kautta.

Omatoimisuunnistusmahdollisuus on 20.–24.5. välisenä aikana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut