Hyvinkään iltarasteja etsitään torstaina Herusissa – tarjolla viisi eritasoista rataa

Hyvinkään Rastin iltarastit pidetään tällä kertaa Herunen–Solttilannummi-maastossa torstaina 28.4. Osoite on Herustentie 64, ja opaste löytyy Soittilantien tienhaarasta.

Lähtöajat ovat kello 16.30–19. Ratoja on viisi: A 7 km , B 5,1 km (kartan mittakaava 1:10000), C-vaativa 3,2 km, C 2,9 km ja D 2,1 km (kartan mittakaava 1:7500).

Reitelle voi osua vielä pieniä lumilaikkuja, mutta pienellä kierrolla niistäkin selviää. Latupohjapoluilla ja mäkien pohjoisrinteillä on myös lumilaikkuja – koskee pääasiassa A-rataa. Ratojen loppupuolella, Solttilannummella, on runsaammin kiviä, ja vain selkeimmät, vähän suuremmat kivet on kuvattu karttaan. Kun taas kartan eteläosassa, missä kiviä on harvemmassa, voi pienempikin kivi olla kartalla.

Iltarastit kustantavat aikuiselta 8 euroa (18-vuotiaat ja alle 4 e, perhemaksu 16 e). Korttimaksut ja liikuntasetelit käyvät myös maksuvälineinä.

Ratoja voi kiertää omatoimirasteina 29.4.–4.5. (rasteilla , lähdössä ja maalissa liput). Tarkemmat ohjeet löytyvät HyRan verkkosivuilta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut