Suomen juniorit ylsivät cheerleadingin MM-kisoissa hopealle

Suomi ylsi Orlandossa järjestettävissä cheerleadingin MM-kisoissa hopealle tyttöjen cheer-sarjassa. Suomelle hopeaa toi juniorimaajoukkue, joka on seurasta Spirit Shakin' Cheerleaders.

– On oltava ylpeä joukkueestamme ja tekemisestämme MM-lavalla. Tänä vuonna parempi vei, joukkueen kapteenit Carissa Tiri ja Enni Kekäläinen sanoivat Cheerleadingliiton tiedotteessa.

Junioreiden cheer-sarjassa kultaa voitti Yhdysvallat, jolle Suomi hävisi 1,3 pistettä. Ruotsin joukkue oli kolmas. Junioreiden sekacheer-sarjassa ja junioreiden tanssisarjassa Suomi ylsi neljänneksi.

Junioreiden sarjoissa kilpailtiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa uusilla ikärajoilla, jotka eivät ole täysin linjassa Suomen ja Euroopan juniorisarjojen ikärajojen kanssa.

– Tämä on vaatinut seuroilta, valmennustiimeiltä ja urheilijoilta uudenlaista yhteistyötä, ja on erityisen hienoa, että tuo yhteistyö tuottaa näin hienoa tulosta, Cheerleadingliiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo sanoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut