Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Liverpoolin fanit kunnioittivat Ronaldon surua ManU-ottelussa

Liverpoolin fanit unohtivat hetkeksi kiivaan kilvoittelun Manchester Unitedin kanssa joukkueiden välisessä jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa tiistaina.

ManUn tähtipelaaja Cristiano Ronaldo ja hänen kumppaninsa Georgina Rodriguez kertoivat maanantai-iltana suru-uutisen poikavauvansa kuolemasta, ja molempien joukkueiden kannattajat osoittivat seisaalta kunnioituksensa perheen surua kohtaa Liverpool–Manchester United -ottelun seitsemännellä minuutilla.

Liverpoolin kannattajat lauloivat myös joukkueen kuuluisan kannatuslaulun You'll never walk alone – Et koskaan kulje yksin.

Seitsemännen peliminuutilla viitattiin pelinumeroon 7, jota Ronaldo on käyttänyt Manchester Unitedissa.

Ronaldo ei pelannut tiistain ottelussa.

– Perhe on tärkein asia, ja Ronaldo tukee rakkaimpiaan tänä suunnattoman vaikeana hetkenä, United tiedotti sivuillaan.

Ronaldo ja Rodriguez kertoivat lokakuussa odottavansa kaksosia. Pari kertoi maanantaina, että heille on syntynyt tytär, mutta poika on kuollut.

– Syvintä surua kokien joudumme ilmoittamaan, että poikavauvamme on kuollut. Tätä suurempaa tuskaa yksikään vanhempi ei voi tuntea. Ainoastaan tyttövauvamme syntyminen antaa meille voimaa elää tämä hetki jonkinlaisen toivon ja ilon kera, Ronaldo ja Rodriguez kirjoittivat surutiedotteessaan Twitterissä.

Ronaldolla on ollut entuudestaan neljä lasta, joista yksi on yhteinen Rodriguezin kanssa.