Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Linnea Ceder avasi nuorten MM-taitoluistelun lyhytohjelman 13. sijalla

Linnea Ceder jatkaa urakkaansa taitoluistelun nuorten MM-kisoissa Tallinnassa sijalta 13 lyhytohjelman jälkeen. Cederin sai lauantain suorituksesta pisteet 56,34.

Ceder, 19, edusti Suomea nuorten MM-kisoissa myös kolme vuotta sitten, mutta kahdella viime kaudella hän kilpaili vain naisten sarjassa.

Lyhytohjelmasta hänelle jäi kaksijakoiset tunnelmat.

– Oli todella kiva päästä jäälle ja luistelemaan, mutta mukana oli myös jännitystä ja itseluottamuksen puutetta. Ehkä sen takia en saanut suoritukseeni ihan sellaista rentoutta, jota tavoittelin, Ceder sanoi.

Ceder joutui tekemään ohjelmaansa helpotuksia. Hänen oli tarkoitus hypätä kolmoislutzin ja kolmoistulpin yhdistelmä, mutta hän joutui tyytymään tulpissa kahteen kierroksen lutzin heikon alastulon takia.

Myös piruetteihin osui virheitä.

– Se on ehdottomasti korjattava vapaaohjelmassa. Turha antaa pisteitä pirueteista pois näin turhaan. Vapaaohjelmassa aion luistella aivan täysillä.

Yhdysvaltain 15-vuotias Isabeau Levito lähtee selvässä johdossa sunnuntain vapaaohjelmaan. Hän kuittasi lyhytohjelmasta pisteet 72,50.