Timo Vanninen RiPSin valmennuskoordinaattoriksi

Pitkän linjan ripsiläinen Timo Vanninen aloittaa Riihimäen Palloseuran valmennuskoordinaattorina toukokuussa. Pitkän pelaajauran jälkeen hän on toiminut RiPSissä pitkään valmentajana mm. 2005 ja 2009 ikäluokkien kanssa.

Nykyinen valmennuskoordinaattori Joni Reijo siirtyy huhtikuussa Mieli ry:lle Nuori Mieli Urheilussa -hankkeeseen asiantuntijaksi. Hän jää kuitenkin organisoimaan ja toteuttamaan vuoden 2022 Palloliiton valmentajakoulutukset RiPSissä ollen niissä mukana kouluttajana ja harjoitusten tutoroijana oto-pohjalta.

Joni Reijo ehti toimia RiPSissä reilut kaksi vuotta. Timo Vanninen aloittaa työt valmennuskoordinaattorina 1.5. Hänen tärkeimpiin työtehtäviinsä kuuluu aloittavan ikäluokan vastuuvalmentajana toimiminen, 5vs5- ja 8vs8-joukkueiden valmennuksen suunnittelu ja koordinointi sekä valmentajien tukeminen päivittäisessä arjessa.

– Kun mahdollisuus aukesi toteuttaa tätä haavetta itselle rakkaan lajin ja seuran parissa ei valinta tarttua tähän tilaisuuteen ollut vaikea, Vanninen toteaa seuran nettiuutisessa.

– Laji ja tämä seura on antanut itselle jo tähän mennessä todella paljon. Toiveissani on, että mahdollisimman moni seuraamme mukaan tuleva juniori, vanhempi tai seuratoimija saisi mahdollisuuden kokea paljon positiivisia hetkiä harrastuksen parissa ja voisi olla ylpeä toimiessaan seurassamme "kuningas-lajin" parissa. Ja tätä kautta saisi jalkapallosta koko elämän mittaisen harrastuksen ja intohimon kohteen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut