Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riihimäen veteraaneilla keilailu hallinnassa Hyvinkään hallissa

Hyvinkään ja Riihimäen veteraanikeilaajat ottivat yhteen liitto-ottelussa Hyvinkään hallissa. Riihimäki hallitsi ottelua täysin ja otti murskavoiton peräti 743 pisteen erolla.

Kyseessä oli juhlaottelu, sillä joukkueet kohtasivat toisensa 30:nnen kerran. Alkuaikoina Hyvinkää hallitsi otteluita lähes mielin määrin, mutta onkohan kelkka nyt kääntymässä? Viime vuonna Riihimäki voitti kotonaan yli 600 pisteellä. Voitot ovat vielä Hyvinkään eduksi 22–8.

Kahdeksanhenkiset joukkueet keilasivat kuusi sarjaa ikätasoituksin.

Päivän ehdoton ykkönen oli Riihimäen Leo Ahonen, joka heitti komeasti puhtaana 221,33 pisteen keskiarvolla. Lopputulos oli 1394, jossa tasoitusta 66 pinnaa. Riihimäen kakkonen oli Seppo Matilainen kovalla tuloksella 1321 (96).

Voittajissa keilasivat myös Hannu Saarikangas, Tuomo Lindberg, Jaakko Flyktman, Raimo Heino, Veikko Rahkonen ja Helena Lindberg.

Hyvinkään paras oli Lauri Romppanen. Mies heitti selvästi yli keskiarvonsa tehden ns. parituloksen. Lopputulos oli 1264 (tas. 48). Perässä tuli Erkki Kananen tuloksella 1228 (84). Muut hyvinkääläiset: Jarmo E. Aaltonen, Matti Hietanen, Mauri Nauha, Tuomo Petrell, Jouko Koskinen ja Lea Romppanen.