RiPSin kävelyfutis kaipaa lisää futaajia – treenit tiistaisin Ilves Hallissa

Riihimäen Palloseuran kävelyfutiksen avauspotkut on potkaistu Ilves Hallissa. Treenikertoja on ollut muutama ja joukkueen koko on lähes kymmenen, mutta lisää futaajia toivotaan tähän kiehtovaan liikuntaharrastukseen.

RiPSin futisikoni Eero ”Hyny” Hynynen teki comebackin futiskentille ja hoitaa siinä sivussa joukkueen ohjaamista kevyin kävelyaskelin.

– Mukavaa liikuntaa, sopii kaikenikäisille, sosiaalista ja iloista toimintaa. Ei vaadi aikaisempaa osaamista, kuka vaan voi osallistua, osallistujat kertovat RiPSin tiedotteessa.

Treeneissä on käynyt eläkeläispariskuntia, kuten Asko ja Eeva (Vuoden Ripsiläinen 1998) Paavola. He olivat viime vuosituhannella aktiivisesti mukana RiPSin ja RiNSin jalkapallossa lastensa kautta, mutta nyt varsinaisesti itse futispelissä.

Hynynen valmensi 1990-luvulla RiPSin T85-joukkuetta, jossa Taru Paavola oli maalissa. Tarun futisura on jatkunut futsalin parissa liigassa Kaustisen Pohjan-Veikoissa (KP-V) yhdessä tyttärensä Jemina Kiisken kanssa.

Kävelyfutikseen voi tutustua Ilves Hallilla tiistaisin klo 15-16. Tutustuminen on ilmaista ja osallistumismaksu keväältä 25 euroa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut