Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvot katkaisi Vilppaan voittoputken Korisliigassa

Kouvot katkaisi miesten Korisliigassa mestaruutta puolustavan Vilppaan voittokulun, kun pisteet lähtivät Salosta Kouvolaan täpärästi 89–88.

Vilpas oli voittanut kuusi ensimmäistä jatkosarjan peliään. Kouvoille voitto oli neljäs peräkkäinen.

Vilpas johti ensimmäisellä puoliskolla 12 pisteellä, mutta puolivälin tauolle mentiin tasalukemissa ja kolmannella jaksolla Kouvot nousi johtoon. Vilpas palasi edelle, mutta lopussa Kouvot piti johtoa viimeisen minuutin.

– Siihen nähden, kuinka huonoja olimme, olen ihmeissäni, että voitimme. Se tosin lupaa hyvää, että luokattomalla pelilläkin voitetaan, ihmetteli Kouvojen valmentaja Jyri Lehtonen.

Billy Boyd oli Kouvojen tehokkain 23 pisteellä. Bryan Griffin pussitti Vilppaalle 30 pistettä, joista 21 jo ensimmäisellä puoliskolla.

Bisons kasvatti eroa

Alemman jatkosarjan hännillä Bisons Loimaa kasvatti eron viimeisenä olevaan Uudenkaupungin Korihaihin kahden voiton suuruiseksi. Bisons voitti kotipelissään Lapuan Kobrat 97–85, kun taas Korihaille kolahti kotitappio, kun Joensuun Kataja haki 79–63-voiton.

Bisons pohjusti voittonsa vietyään kolmannen jakson 35–20. Tuon jälkeen Bisons hallitsi loppupeliä.

Zachary Copeland pussitti Bisonsille komeat 38 pistettä. Andre Wesson teki Kobrille 30 pistettä.

Korihaitkin oli voitossa kiinni vielä puolivälissä, mutta Kataja vei kaksi viimeistä neljännestä 15 pisteen erolla.

Rahlir Hollis-Jefferson oli Katajan tehokkain 19 pisteellä. Jalen Jackson heitti Korihaille 18 pistettä.