Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TPS:ltä täydellinen reissu Mikkeliin – "Ei ollut osalla työmäärä sitä, mitä voittavaan jääkiekkoon vaaditaan"

Maalien tekeminen oli ollut TPS:lle vaikeaa Jukureita vastaan miesten jääkiekkoliigassa. Ennen keskiviikkoa turkulaiset olivat osuneet viidessä edellisessä kohtaamisessa varsinaisella peliajalla kerran korkeintaan kolmesti. Sama teema jatkui Mikkelissä, jossa TPS voitti 3–1.

TPS:n Juraj Slafkovsky iski 0–1-maalin, mutta seurasi tasoitusta jäähyltä paiskattuaan kiekon katsomoon. Ennen tätä TPS oli selvittänyt pitkän kahden miehen alivoiman.

– Taistellessa, yrittäessä ja pelatessa kaikki tilanteet tosissaan on mahdollisuus voittaa. Meillä ei ollut osalla työmäärä sitä, mitä voittavaan jääkiekkoon vaaditaan, Jukurit-luotsi Olli Jokinen mietti.

TPS:lle tehot 4+23 summannut Elmeri Eronen siirtyy Expressen-lehden mukaan Ruotsin SHL-joukkue Timrån väreihin ensi kaudeksi. 27 pistettä ovat Erosen parhaat TPS:ssä seitsemän kauden aikana.

– Ulkomailla pelaaminen on ollut unelma. TPS:n kanssa on nyt sopimus, joten muuta ei voi oikeastaan kommentoida, Eronen sanoi.