Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Pelicansin kuukauden pituisen pisteputken katkaisemiseen tarvittiin Jukurien tulikuuma Oskari Salminen – "Kuorma on tuntunut hyvältä"

Jukurit pelasi jääkiekkoliigassa täydellisen viikonlopun, kun se otti perjantain 2–0-kotivoiton perään lauantaina 1–0-vierasvoiton Pelicansista. Maalivahti Oskari Salmisen toinen peräkkäinen nollapeli katkaisi lahtelaisten pisteputken, joka kesti peräti kuukauden ja kymmenen pelin ajan.

Salminen torjui jo kahdeksannen nollapelin 22 kopilla. Pelattuja otteluita Salmisella on tällä kaudella vyöllä 52 kappaletta ja minuutteja yli 3 000.

– Kuorma on tuntunut hyvältä. Ei ole yhtäkään sellaista peliä, jonka olisin halunnut antaa jollekin toiselle, Salminen iloitsi.

Toisessa erässä 3 835 katsojaa kuohutti Pelicansin Jiri Smejkalin ja Jukurien Oskars Batnan törmääminen. Jälkimmäinen sai kovan iskun, mutta hän nousi jään tasalta omin avuin. Pelicans sai tapauksesta kahden minuutin jäähyn.

Samoihin aikoihin Jukurien Aatu Räty jäi isäntien hampaisiin. Pelicansista ainakin Karlis Cukstella ja Hannes Björnisellä tuntui olevan asiaa suurlupaukselle.