Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukurit virkein vieraissa

Ainoana jääkiekkoliigan joukkueena vieraskaukaloissa jo 50 pisteen rajan rikkonut Jukurit jatkoi makeita matkapelejään Kouvolassa. Tahmean startin jälkeen KooKoo pinnisti pisteen itselleen hävittyään vasta jatkoajalla maalein 3–4.

– Dominoimme avauserää. Paikkoja oli useampaankin kuin kahteen maaliin. Tykkäsin peli-ilmeestä. Tämä oli ilmeisesti Jukurien eka voitto Kouvolassa sitten vuoden 2018, Jukurien käskyttäjä Olli Jokinen kertasi.

Tappio katkaisi KooKoon viiden voiton putken. Edes pisteen isännille pelastivat päätöserän maaleillaan harvemmin maalitalkoisiin osallistuvat puolustajat Oskari Manninen ja Eero Teräväinen.

Jukurien pelastajaksi jatkoajalla nousi pelissä kaksi maalia tehnyt Simon Stransky. Voittomaalin syöttänyt Petrus Palmu kokosi kaksi syöttöpistettä ja nousi pistepörssin kärkipaikalle lukemillaan 21+31=52.

– Ei tullut KooKoo valmiina tähän otteluun. Epäonnistuttiin joukkueen valmistamisessa peliin. Eikä voi olla, että tuomari näkee aivan vierestä ja katsoo läpi sormien, kun pelaaja ei jaksa enää luistella takapainetta ja vain ottaa vauhdin pois vastustajalta, KooKoon päävalmentaja Olli Salo harmitteli pelin alkua ja loppua.