Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Cleveland Cavaliers kaatui Philadelphiassa – Markkanen pussitti kuusi pistettä

Koripallon NBA-liigassa Lauri Markkasen Cleveland Cavaliers kaatui Philadelphia 76ersin käsittelyssä. Clevelandia isännöinyt Philadelphia vei voiton pistein 125–119.

Markkasen pistesaldo jäi heikohkoksi, sillä suomalaisen onnistui upottaa kuusi pistettä, minkä lisäksi hän epäonnistui ainoassa kolmosyrityksessään. Parketilla Markkanen oli kaikkiaan noin 17 ja puoli minuuttia ja otti tuona aikana seitsemän levypalloa.

Ottelun pistekuningas oli kotijoukkueen Tyrese Maxey 33 pisteellä. Maxey yritti kolmen pisteen heittoa kuudesti ja onnistui viisi kertaa.

Toiseksi kovimman saldon Philadelphian paidassa teki James Harden, joka upotti 25 pistettä. Harden teki ottelun aikana 11 koriin johtanutta syöttöä, mutta paremmaksi pisti Clevelandin Darius Garland.

Kaikkiaan 19 syöttöä tililleen kartuttanut Garland oli 26 pisteellään Clevelandin kovin pistemies. Vähintään 20 pisteeseen ylsi neljä Clevelandin ja kolme Philadelphian pelaajaa.

Kolmas tappio peräjälkeen

Myös edellinen kohtaaminen Philadelphian kanssa päättyi Clevelandin tappioon. Philadelphia katkaisi kotikentällään Clevelandin neljän voiton putken noin kolme viikkoa sitten pelatussa ottelussa.

Epäonnisen Pennsylvanian-vierailun jälkeen Clevelandin vire onkin ollut heikko. Edellinen Philadelphiaa vastaan pelattu ottelu mukaan lukien on pelejä kertynyt kaikkiaan seitsemän, mutta voittoja vain yksi.

Edellisen voittonsa Cleveland nappasi viikko sitten, kun Washington Wizards oli joukkueen vieraana Ohiossa. Tuolloin Markkanen upotti 23 pistettä ja oli joukkueensa kovin pistemies.

Washingtonin kaaduttua Cleveland on kuitenkin hävinnyt jo kolme ottelua putkeen ja Markkasen kovin pistesaldo on ollut 12.