Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SaiPan tulokkaat riemuitsivat KalPan kustannuksella – "Maalit ovat tulleet ryppäissä"

Paineetta pelaava SaiPa löysi lauantaina vaihteeksi tunnetta peliin ja voitti Liigassa otteluruuhkan väsyttämän KalPan Lappeenrannassa 5–4.

– Oltiin edellisessä pelissä Vaasassa niin huonoja. Paljon oli parannettavaa, sieltä tämä tunne löytyi, kaksi maalia viimeistellyt laitahyökkääjä Mikko Juusola sanoi.

Ensimmäistä kokonaista kauttaan Liigassa pelaava Juusola, 23, on tehnyt maaleja täydet kymmenen, vain kaksi vähemmän kuin SaiPan maalipörssiä johtava Ville Petman.

– Maalit ovat tulleet ryppäissä. Tasaisuutta pitää löytyä lisää. Ei voi olla tyytyväinen, Juusola sanoi.

SaiPan tulokkaat olivat muutenkin esillä. Vasta 18-vuotias Otto Hokkanen teki ottelussa liigauransa avausmaalin. Puolustaja Henri Hietala, 21, vietti kolmen tehopisteen (1+2) iltaa. Maali on kolmas kauden aikana SaiPan kokoonpanoon nousseelle Kotkan Titaanien kasvatille.

– Eiköhän tehtäväni ole enemmän edelleen puolustaminen, 198-senttinen ottelun ykköstähti sanoi.

KalPa on ollut Liigan kovakuntoisin viime aikoina. KalPa nousi kolmen maalin takaa maalin päähän, mutta seitsemäs peli 11 illan aikana oli kuitenkin liikaa.