Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HPK jatkoi JYPin syöksyä

HPK voitti neljännen kerran tällä kaudella JYPin. HPK oli parempi luvuin 5–3.

Keskiviikon tappio oli JYPille jo kuudes peräkkäinen pisteetön tappio ja yhteensä seitsemäs peräkkäinen tappio. JYP on hävinnyt viimeiset seitsemän matsia maalein 7–32 ja saanut vain yhden sarjapisteen.

HPK:n maalivahti Eetu Laurikainen lahjoitti avausmaalin vierailijalle, mutta sen jälkeen Laurikainen oli tärkeä voiton takuumies. Joel Janatuinen (0+3) oli ottelun tehohahmo. Entinen JYPin pelaaja Henri Kanninen teki HPK:lle tärkeän 2–1-johtomaalin ensimmäisen erän lopussa.

– Ei ollut meidän parasta peliä. Vastustajan annoimme päästä mukaan peliin. Tuo aina oman lisäbuustin pelata JYPiä vastaan. Olin innoissani peliin, Kanninen sanoi.

JYPin Anttoni Honka sai Laurikaiselta lahjan pelin alussa, sillä Hongan omalta siniviivalta laukoma kuti sujahti sisään.

– Ilmeisesti tuttu veskari ei uskonut, että ammun noin kaukaa. En ole tehnyt ikinä vastaavaa maalia edes junioreissa. Meiltä ihan tyylikäs peli, mutta ei ihan riittänyt pisteisiin, Honka tuumasi.