Hyvinkään Talvirastit Pajatieltä lauantaina – myös omatoimimahdollisuus jälkeenpäin

Hyvinkään Talvirastit järjestetään lauantaina 19.2. Pajatie 3-5:stä.

Radat (A 8,1km, B 6,9km, C 4,9km, D 2,9km) kulkevat asutusalueella ja paikoin on mahdollista oikaista metsän läpi. Hiihtolatuja pitkin ei saa kulkea, mutta ne voi ylittää kohtisuoraan.

Liikenteen ja muiden liikkujien huomioiminen on tärkeää. Karttamaksu 6e, 18-v. ja nuoremmat 3e, perhe 12e; korttimaksut ja liikuntasetelit käyvät myös. Käteismaksuissa mielellään tasaraha. Suositellaan etukäteen ilmoittautumista ja maksua Rastilipun kautta tai maksamalla seuran viitteelliselle tilille.

Ajanotto on emit-leimauksella lähdössä ja maalissa, mutta rasteilla leimasimia ei ole. Radan voi kiertää myös ilman ajanottoa.

Talvirasteilla noudatetaan voimassa olevia koronarajoitusohjeita. Tapahtumapaikalle ei saa tulla, jos on hengitystieoireita. Noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa ja pidetään turvaväliä muihin.

Omatoimirastimahdollisuus samassa paikassa 20.-25.2., ja rasteilla on rastilippujen sijaan kaksiväriset kuitunauhat. Pysäköinti on Pajatiellä.

Kartat Rastilipun tai karttalomaketilauksen kautta. Tarkemmat ohjeet: www.hyvinkaanrasti.fi/talvirastit/omatoimirastit/

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut