Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinkään Talvirastit Pajatieltä lauantaina – myös omatoimimahdollisuus jälkeenpäin

Hyvinkään Talvirastit järjestetään lauantaina 19.2. Pajatie 3-5:stä.

Radat (A 8,1km, B 6,9km, C 4,9km, D 2,9km) kulkevat asutusalueella ja paikoin on mahdollista oikaista metsän läpi. Hiihtolatuja pitkin ei saa kulkea, mutta ne voi ylittää kohtisuoraan.

Liikenteen ja muiden liikkujien huomioiminen on tärkeää. Karttamaksu 6e, 18-v. ja nuoremmat 3e, perhe 12e; korttimaksut ja liikuntasetelit käyvät myös. Käteismaksuissa mielellään tasaraha. Suositellaan etukäteen ilmoittautumista ja maksua Rastilipun kautta tai maksamalla seuran viitteelliselle tilille.

Ajanotto on emit-leimauksella lähdössä ja maalissa, mutta rasteilla leimasimia ei ole. Radan voi kiertää myös ilman ajanottoa.

Talvirasteilla noudatetaan voimassa olevia koronarajoitusohjeita. Tapahtumapaikalle ei saa tulla, jos on hengitystieoireita. Noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa ja pidetään turvaväliä muihin.

Omatoimirastimahdollisuus samassa paikassa 20.-25.2., ja rasteilla on rastilippujen sijaan kaksiväriset kuitunauhat. Pysäköinti on Pajatiellä.

Kartat Rastilipun tai karttalomaketilauksen kautta. Tarkemmat ohjeet: www.hyvinkaanrasti.fi/talvirastit/omatoimirastit/