Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ElmoTV: Naisleijonien olympiajoukkueen pelaajalla on todettu koronatartunta

Pekingin talviolympialaisiin valmistautuvassa Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueessa on todettu koronavirustartunta, ElmoTV-sivusto kertoi maanantaina. Naisleijonien GM Tuula Puputti vahvisti pelaajan saaman koronatartunnan ElmoTV:lle.

Nimeämätön pelaaja ei ole ollut mukana olympialaisiin valmistavalla maajoukkueleirillä Vierumäellä, ja hänen pääsynsä olympialaisiin on epävarmaa.

Muun muassa kanadalainen TSN-televisiokanava uutisoi maanantaina, että Pekingin olympiajääkiekkoon osallistuvat maat voivat nimetä kuusi ylimääräistä varapelaajaa joukkueisiinsa. Varapelaajia voidaan ottaa otteluihin mukaan, mikäli korona tai loukkaantumiset iskevät joukkueisiin.

Puputti kertoi Ilta-Sanomille , ettei Naisleijonat aio lähtökohtaisesti käyttää mahdollisuuttaan varapelaajien kiintiöön. Naisleijonat aloittaa Pekingin olympiaurakkansa 3. helmikuuta ottelulla Yhdysvaltoja vastaan.