Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Geiger juhli Titisee-Neustadtin voittoa myös sunnuntaina – suomalaisilla mäkimiehillä oli vaikea päivä

Saksan Karl Geiger, Slovenian Anze Lanisek ja Saksan Markus Eisenbichler valtasivat kärkisijat myös Titisee-Neustadtin toisessa maailmancupin kilpailussa sunnuntaina. Kolmikko kaappasi HS142-hyppyristä palkintosijat lauantaina samassa järjestyksessä.

Maailmancupin johtopaikalle lauantaina noussut Geiger otti voiton 131 ja 143 metrin hypyin. Lanisek liiteli 132,5 ja 143 metriin, ja Eisenbichler ponnisti 135 ja 134,5 metrin hypyt.

Suomalaisten päivä jäi vaisuksi. Eetu Nousiainen oli ensimmäisellä kierroksella 40:s, Niko Kytösaho 41:s ja Antti Aalto 47:s, joten koko kolmikko karsiutui toiselta hyppykierrokselta.

Nousiainen ponnisti ainoalla kilpailuhypyllään 116 metriin. Kytösaho pääsi puoli metriä pidemmälle, mutta lauantain kilpailussa mukavasti onnistunut Aalto jäi 105 metriin.

– Antilla ei ollut samantasoista kuin eilen. Niko oli jopa osin eilistä parempi, mutta tulos ihan eri planeetalta, päävalmentaja Janne Väätäinen arvioi hyppyjä Hiihtoliiton tiedotteessa.

– Kokonaisuudessa oli myös hyviä asioita, mutta seuraavaan askeleeseen tarvitaan onnistumisia ja hieman tuuriakin.