Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinkään Talvirastit lauantaina Jokelassa – rasteilla myöhemmin myös omatoimimahdollisuus

Hyvinkään Talvirastit järjestetään Jokelassa lauantaina 22.1. Tapahtumapaikka on Kolsan koulu (Leikkurinkuja 10 Jokela). Lähteä voi kello 10–11.

Ratoja on neljä: A (8,9 km), B (6,8 km), C (4,9 km) ja D (3,0 km). Radat ovat perinteisiä kortteliratoja asutusalueella, joten muun liikenteen ja liikkujien huomioiminen on tärkeää. Piha-alueille meno on kielletty.

Karttamaksu on 6 euroa, 18-v. ja nuoremmat 3 euroa ja perhe 12 euroa. Korttimaksut ja liikuntasetelit käyvät myös. Käteismaksuissa suositaan tasarahaa. Lisäksi suositellaan, että osallistujat ilmoittautuisivat etukäteen. Maksu tapahtuu Rastilipun kautta tai maksamalla seuran viitteelliselle tilille.

Ajanotto on emit-leimauksella lähdössä ja maalissa, mutta rasteilla leimasimia ei ole. Radan voi kiertää myös ilman ajanottoa.

Talvirasteilla noudatetaan voimassa olevia koronarajoitusohjeita. Tapahtumapaikalle ei saa tulla, jos on hengitystieoireita. Noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa ja pidetään turvaväliä muihin.

Omatoimirastimahdollisuus on samassa paikassa 23.–28.1., rasteilla rastilippujen sijaan ovat punavalkoraidalliset kuitunauhat. Kartat löytyvät Rastilipun tai karttalomaketilauksen kautta. Tarkemmat ohjeet: www.hyvinkaanrasti.fi/talvirastit/omatoimirastit.