Heikosti heittäneille HyPon U17-pojille tappio – "Tämä oli hyvä oppikoulu"

Hyvinkään Pontevan U17-pojat kohtasivat sunnuntaisessa koripallon SM-sarjaottelussa Beat Basketin Järvenpään liikuntahallilla.

Pontevan poikien edellisestä ottelusta oli kulunut aikaa reilu kuukausi, ja vaikka harjoittelua oli päästy jatkamaan toistaiseksi keskeytyksettä, oli pelirutiini kateissa.

Ottelu sujui päätösneljännekselle asti tasatahtiin, kunnes kotijoukkue Beat Basket onnistui karkaamaan 12 pisteen voittoon, 72–60 (16–14, 13–15, 21–21, 22–10).

– Joukkueellemme osui ehkä sen koko historian huonoin heittopäivä, 26,9 prosentin osumatarkkuudella ei voi tämän enempää olettaa saavansa. Vapaaheittoviivalle päästiin 31 kertaa, joista 15 meni ohi. Sen lisäksi kolmoset menivät ihan pitkin seiniä, HyPon päävalmentaja Janne Hartikainen puuskahti pelin jälkeen.

– Mies vastaan mies -tilanteita hävittiin kaarella vastustajan ollessa aggressiivisempi ja henkisesti paremmin läsnä. Meillä on hyvän ja huonon päivän ero vielä liian suuri ja sen osalta on työ vielä kesken.

HyPon Kalle Mattila keräsi tupla-tuplan (12 pistettä ja 14 levypalloa).

– Tämä oli hyvä oppikoulu, eikä päätä laiteta pensaaseen vaan jatketaan harjoittelua ja parannetaan joka osa-alueella.

Mainos: Hämeen kesäyliopisto

Mainos: Aamuposti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut