Eetu Kallioinen vuoden sotilasurheilijaksi – tuonut työnantajaansa positiivisesti esille

Puolustusvoimat valitsee vuosittain parhaat sotilasurheilijat ja -valmentajan. Samalla huomioidaan myös merkittävästi sotilasurheilua ja -liikuntaa tukeneita henkilöitä ja tahoja. Vuoden 2021 sotilasurheilijaksi valittiin haulikkoampuja, kersantti Eetu Kallioinen Kaartin jääkärirykmentistä

Loppilainen Ala-Hämeen Ampujia edustava Kallioinen sijoittui Tokion olympialaisissa skeet -ammunnassa neljänneksi ja saavutti Kroatian EM-kilpailuissa pronssia. Kallioinen on tuonut työnantajaansa Puolustusvoimia ja sen merkitystä uralleen positiivisesti esille mediassa.

Vuoden 2021 varusmiesurheilijaksi valittiin jääkiekkoilija, kaartinjääkäri (res.) Anton Lundell Kaartin jääkärirykmentistä

Vuoden 2021 sotilasvalmentajaksi valittiin kapteeni Manne Isoranta Maanpuolustuskorkeakoulusta ja 2021 Sotilasliikuttajaksi Maanpuolustuksen kannatussäätiö (MPKS). Sotilasurheiluliiton ”Vaikutusta kenttään” palkinnon sai kapteeni Santeri Martikainen Kaartin jääkärirykmentistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut