Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Ilveksen Saarela teki Tampereen areenan avausmaalin ja huipensi iltansa hattutemppuun – "Jokainen jätkä laittoi parasta pöytään"

Ilveksen Antti Saarela teki perjantaina uransa ensimmäisen hattutempun jääkiekkoliigassa. Laura Ukkonen / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

Ilveksen Antti Saarela teki perjantaina uransa ensimmäisen hattutempun jääkiekkoliigassa, kun Ilves kukisti Tapparan 6–3 uutuuttaan karhean Tampereen areenan ensimmäisessä ottelussa 13 000 katsojan edessä.

Saarela käytti hattutemppuun aikaa vain viisi minuuttia ja 12 sekuntia. Hän teki ottelun ja hallin avausmaalin viidennellä minuutilla.

– Itseluottamus kasvoi nopeasti huippuunsa, kun tuli avausmaali. Maali ruokki sitä ja tuli pian toinenkin, Saarela sanoi.

Saarela lupasi muistaa pitkään huippuillan.

– Ei tällainen unohdu, oli unohtumaton ilta. Voitto ei ollut yllätys, meillä on ollut pidemmän aikaa jo hyvä vire. Tällainen optimisuoritus vaati sopivan pikku jännityksen ja jokainen jätkä laittoi tänään parasta pöytään, Saarela sanoi.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola nautti muusta kuin lopputuloksesta.

– Oli hieno alkushow ja oli mahtavaa olla mukana tällaisessa tapahtumassa. Ikävä vain että hävittiin, mutta kyllä Tappara vielä voittaa tässä hallissa, Tapola sanoi.

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä tiivisti illan osuvasti.

– Yksi kaveri oli tänään tulikuuma, Myrrä sanoi.

Edellisen kerran jääkiekkoliigassa oli ollut hallissa 13 000 katsojaa tai enemmän marraskuussa 2013, kun Jokerit hävisi HIFK:lle 1–4 kotihallissaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut