Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Riihimäen Raviseuran Markku Pulli sai Hippoksen kultaisen ansiomerkin – pyyteetöntä työtä jo 38 vuoden ajan

Markku Pulli (oikealla) nimettiin myös Raviseuran 90-vuotisjuhlassa seuran kunniajäseneksi yhdessä Pekka Koskelan (vas.), Taisto Vepsän, Kyösti Ojasen, Eero Louhelaisen (kuvassa Louhelaisen tytär Suvi) ja Lassi Okkolinin kanssa. Arkisto/Mia Lagström

Riihimäen Raviseuran aktiivitoimija Markku Pulli on saanut raviurheilun ja hevoskasvatuksen Suomen Hippos ry:n kultaisen ansiomerkin.

Asia julkistettiin lauantaina Riihimäen Kerhotalolla järjestetyssä raviseuran talkoolaisten kiitosjuhlassa. Merkki luovutetaan Riihimäen 1. raveissa 2022.

Radioasentajan työstä eläkkeellä oleva Markku Pulli on työskennellyt poikkeuksetta kaikissa Riihimäen Raveissa vuodesta 1983 eli 38 vuoden ajan.

Hänen päävastuualueenaan on äänentoisto ja kiinteistöhoidon järjestäminen, 24/7-periaatteella. Ravien lisäksi Pullilla kertyy raviradalla toimintapäiviä muun muassa harjoitusraveista, ratsastuskilpailuista, koiranäyttelyistä ja lukuisista talkoista. Hän on tekniikan vastaavana näissä kaikissa.

Riihimäen Raviseuran jäsen Pulli on ollut 20 vuoden ajan.

– Pullin omistautuminen kaikkeen raviradan toimintaan on koko hänen pitkän ja yhä jatkuvan uransa ajan ollut pyyteettömyydessään ainutlaatuista ja omistautumiseltaan täysin poikkeuksellista, ansiomerkkihakemuksessa luonnehditaan.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut