Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Georgialainen Orjonikidze vahvistaa Cocksia

Riihimäen Cocks saa marraskuun loppuun iloisia uutisia, kun vasempana takapelaajana pelaava georgialainen Teimuraz Orjonikidze saapuu Riihimäelle Romanian liigan CSM Resitasta.

Cocksin valmentaja Kaj Kekki on iloinen uudesta vahvistuksesta, sillä varsinkin Eurooppa liigan otteluissa rosterin kapeus on näkynyt.

– Olemme etsineet Ivan Mosicin korvaajaa pitkään, mutta vasta nyt löytyi sopiva. Rosteri on ollut täysin alimitoitettu ja loukkaantumiset ovat kaventaneet sitä entisestään. Tarvitsimme apuja molempiin päihin, ja nyt löytyi pelaaja joka pystyy auttamaan meitä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, Kekki sanoo Cocksin nettisivuilla.

Kokoonpano ei ole vieläkään täysin valmis, vaan Cocks hakee yhä pelaajaa oikealle puolelle.

Cocksiin liittyvä Orjonikidze on innoissaan uudesta haasteesta.

– Cocks on maan paras joukkue, ja he pelaavat myös Euroopassa. Tämä on hieno askel urallani ja haluan näyttää Suomelle ja myös Euroopalle omat taitoni. Tuon joukkueeseen hyvää henkeä, apuja puolustuspäähän ja pelinopeutta.

Cocks pelaa tiistaina 30.11. Benfican vieraana Portugalissa.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut