Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Hyvinkääläisratsastajalle Valio Akatemia -stipendi – Riihimäeltä stipendin saivat jalkapalloilija ja käsipalloilija

Valio Akatemia tukee liikuntaa ja urheilua monipuolisesti - ei vain kannuksensa ansainneita, kilpailutavoitteet mielessä urheilevia, vaan kaikenlaista muutakin liikunnan iloa. Kuvituskuva. Timo Pasanen

Valio Akatemia tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia raha- ja ravitsemusstipendeillä. Stipendin vuodelle 2022 sai kaikkiaan 339 kohdetta ja stipendien yhteenlaskettu arvo on noin 127 000 euroa. Kanta- ja Päijät-Hämeen alueille myönnettiin yhteensä 29 stipendiä.

Aamupostin alueelta stipendin saivat hyvinkääläisratsastaja Minja Tikkanen sekä riihimäkeläinen jalkapalloilija Ines Nukarinen ja käsipalloilija Juho Nurminen. Alueen seuroista stipendi myönnettiin Hyvinkää Ringetelle. Myös Freyat Junior -joukkuevoimistelujoukkue sai Valio Akatemia -stipendin.

Valio Akatemia -stipendiä voivat hakea alle 18-vuotiaat yksilöurheilijat, joukkueet ja koululaisryhmät ympäri Suomea. Valio Akatemia tukee liikuntaa ja urheilua monipuolisesti – ei vain kannuksensa ansainneita, kilpailutavoitteet mielessä urheilevia, vaan kaikenlaista muutakin liikunnan iloa.

– Oleellista on, että liikunnan ilo kuuluu kaikille, ja sen vuoksi haluamme jakaa stipendejä monipuolisesti. Moniin eri lajeihin, yksilöille ja joukkueille kaikkialle Suomeen, Valion markkinointipäällikkö Nina Wahlström sanoo yhtiön tiedotteessa.

Haku vuoden 2023 stipendeihin käynnistyy keväällä 2022. Kyseessä on jo kymmenes hakukierros.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut