Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Hyvinkään kasvatit Laaksonen ja Virtanen pelaavat Talin Challenger-turnauksessa – mukana kolme pelaajaa rankingin top-sadan joukosta

Henri Laaksonen Henri Laaksosen kotialbumi

Helsingissä 14.-21.11. pelattavan ATP Challenger -turnauksen, HPP Open, pelaajalistaus on julkaistu. Italialainen Stefano Travaglia ja Emil Ruusuvuori ovat turnauksen korkeimmalle sijoitetut pelaajat.

Talissa nähdään tiedotteen mukaan kovatasoinen turnaus, kun paikalle saapuu kolme TOP100-pelaajaa: Travaglia (ATP-81), Ruusuvuori (ATP-82) ja hyvinkääläis-sveitsiläinen Henri Laaksonen (ATP-98). Lisäksi listalla on yhteensä 14 TOP150- ja 22 TOP200-pelaajaa.

Ruusuvuoren lisäksi kaksinpelin pääsarjassa nähdään suomalaisista varmuudella villit kortit saaneet HyTS-karvatti Otto Virtanen (ATP-360) ja Patrik Niklas-Salminen (ATP-570). Nelinpelissä on puolestaan Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-70), jonka pelipari ei ole vielä tiedossa.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut