Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Riihimäen naiskeilaajille EKL:n SM-kultaa – miehissä kakkostila

Riihimäen Aila Flyktman (vas.), Irma Tenhunen ja Eija Palola voittivat naisten joukkuekilpailun mestaruuden EKL:n keilakisoissa. Veikko Rahkonen

Veikko Rahkonen

Eläkkeensaajien Keskusliiton tämän vuoden keilailun SM-kilpailut järjestettiin Salossa. Riihimäen eläkkeensaajat lähtivät matkaan isolla joukolla. Osa meni omalla autolla ja osa yhteiskuljetuksella bussilla.

Menestys oli todella hyvä. Miesten A-sarjassa (luokat M-A-B) Seppo Matilainen sijoittui kolmanneksi tuloksella 1215 pistettä. Hopea jäi kahden pisteen päähän.

Kilpailussa keilattiin kuusi sarjaa ikähyvityksin. Se tarkoittaa, että jokainen vuosi yli 60 ikävuoden antoi yhden lisäpisteen sarjaa kohden.

B-sarjassa (luokat C–D ja ei reg.) parhaiten sijoittui Rauno Pajari ollen 13:s. Naisten henkilökohtaisessa sarjassa Irma Tenhunen sijoittui toiseksi ja Aila Flyktman kolmanneksi.

Joukkuemestaruudet ratkottiin erikseen naisissa ja miehissä. Miehissä Riihimäen ykkösjoukkue Seppo Matilainen, Jaakko Flyktman ja Jukka Salonen sijoittuivat toiseksi. Riihimäki kakkonen – Veikko Rahkonen, Leo Ahonen ja Hannu Saarikangas – sijoittui neljänsiksi. Naisten joukkuekilpailussa Riihimäen joukkue otti upeasti voiton. Joukkueessa keilasivat Irma Tenhunen, Aila Flyktman ja Eija Palola.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut