Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Riihimäen Enduroseura järjestää Suomen Cup -osakisan

Riihimäen Enduroseura järjestää endurosprint-kilpailun Turengin Rastikankaalla lauantaina 23. lokakuuta. Kilpailukeskus on osoitteessa Rastikaari 35, Turenki.

Kilpailussa on yksi maastokoe, joka ajetaan useampaan kertaan ja reitti kiertää Rastikaankaan teollisuusalueella. Ensimmäinen kilpailija lähtee reitille kello 9.

Reitti on hyvin monipuolinen sisältäen peltoa ja metsäosuuksia. Se soveltuu kaiken tasoisille kuljettajille. Kilpailu on samalla Suomen Cup -osakilpailu V40-, V50- ja naisten -luokille.

Tapahtuma on hyvin katsojaystävällinen, koska kilpailukeskus ja maastokoe sijaitsevat lähellä toisiaan ja maastokokeen eri paikkoihin on helppo ja nopea siirtyä.

Janakkalan Nuorison Tuki ry on toiminnassa mukana järjestämällä Marko Tarkkalan ja hänen avustajiensa opastuksella endurolajiin turvallisen tutustumisen nuorisolle.

– Riittää, kun nuoret tulevat paikalle. Pyörät ja varusteet tulevat järjestäjän puolelta, Enduroseura vinkkaa tiedotteessaan.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut